MITEN LÄHETÄN JUTTUNI ÄÄNITORVEEN?

Tekstin voi lähettää sähköisessä muodossa osoitteeseen: nalle(AT)kiila.net tai paperiversiona perinteisellä postilla osoitteeseen: Ari Karhu, Rämsööntie 967, 37350 Rämsöö.

Tekstin on kirjoitettava hyvän maun rajoissa, sillä näitä sivuja lukevat myös perheen pienimmät. Toimitus pitää itselläään oikeuden jättää pahennusta herättävät tekstit julkaisematta.

Juttuun ei tarvitse laittaa omaa nimeään, nimimerkkikin riittää.Rämsööläisen äänitorvi!

Vaikuta asioihin kirjoittamalla tarina, pakina tai vaikka runo.

Rämsööläisessä saat äänesi kuuluviin. Tällä lukijain omalla palstalla voit kertoa muillekin sen mikä risoo tai mieltä kovin ylentää. Älä mutise itseksesi vaan anna äänesi kuulua.


Pankkiautomaatti varastettu!

Narvasta on varastettu pankkiautomaatti! Mistäs nyt käteistä otetaan, kun automaatti on kateissa. Uusi automaatti varmaan on jo tilattu, sillä laite on tärkeä ja mitä mainioimmalla keskeisellä paikalla, palveluiden läheisyydessä.

Lehdestä luin huumorikirjoituksen, että automaatti poistettiin liian pienen käyttöasteen vuoksi. Joopa joo. Kyllä sillä automaatilla käyttöä on ja miettikää kuinka laajaa aluetta tuo ainokainen automaatti tällä seutukunnalla palvelee! Tällaisillä asioilla ei pitäisi laskea leikkiä, joku ottaa vielä todesta.

Nimimerkki: Ja tie on edelleen kehnoOTSIKOT:


Rämsöön kylätoimisto puh. 03 3738941 tai 040-7036208, telekopio: 03 3738942
Sähköposti: ramsoo ÄT ramsoo.fi

Copyright © Rämsöön kyläkerho ry 1997-2006.